Qserv

Project

Headquarter Office Facility, Portlethen, Aberdeen

Client

Qserv

Description

New build campus accommodation comprising Headquarters office accommodation extending to c.3500sqm, Warehouse/Workshop facility extending to c.1350sqm, with associated external yard, carparking, etc.

Qserv operate on a global scale and their brief required the deign of a statement building, with showpiece entrance, arrival, reception, and boardroom facilities which would ‘impress’. This was created within the elliptical entrance space, which comprises double height volume and clear-storey glazing.

Beyond the entrance, the office areas are spread across 3 floors combining a mix of cellular and open-plan office space and break-out meeting rooms.

A second phase of works was completed on site to comprise a further 1600sqm Warehouse/Workshop facility and yard extension.